Boekingen bevestigen of afwijzen

Boekingsaanvraag #

Zodra er een boeking gemaakt wordt door een gebruiker, ontvang jij een e-mail met een boekingsaanvraag. Als reactie op deze e-mail bevestig je de boeking of wijs je deze af.

Boeking bevestigen #

Als een gebruiker terecht kan, geef je dit aan in je reactie. Dat kan met een een simpel ‘ja’ als antwoord. Bij bevestiging van de aanvraag ontvangt de gebruiker een aparte boekingsbevestiging. Je kunt de gebruiker vervolgens verwachten op de dag en tijdstip in de boekingsaanvraag.

Boeking afwijzen #

Als de gebruiker niet terecht kan, geef je dit aan in je reactie. Geef altijd aan wat de reden is en biedt eventueel een alternatief aan. Deze reden en het alternatief ontvangt de gebruiker in de afwijzingsmail zodat de gebruiker weet waar hij/zij aan toe is.

✔ Altijd plek #

Ruimtes met het label ‘✔ Altijd plek’ zijn gegarandeerd beschikbaar. Als een gebruiker deze ruimte boekt, dan bevestigen wij de boeking automatisch, zonder dat je daar op hoeft te reageren. Je ontvangt wel een boekingsaanvraag zoals je van ons gewend bent, zodat je weet dat die ruimte geboekt is en door wie.

Mocht in het uitzonderlijke geval de geboekte ruimte tóch niet beschikbaar zijn, dan vragen wij je een vergelijkbaar alternatief aan te bieden tegen dezelfde prijs en voorzieningen.

Vragen of meer info?

Bel of mail ons.

06 1454 4910
info@avivas.nl

Bij het bezoeken van deze site stem je in met het gebruik van cookies. Meer informatie

localdesk gebruikt functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. localdesk gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we analytische cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we onze dienstverlening kunnen optimaliseren. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting de website veiliginternetten.nl.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn analytische cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we onze dienstverlening kunnen optimaliseren.

Lees voor meer informatie onze volledige privacyverklaring.

Sluit deze melding