Wordt een localdesk partner

Heb je flexibel te huren werkplekken en vergaderruimtes en wil je dat aan de wereld laten zien?

Wordt dan een localdesk partner en maak het eenvoudiger voor professionals om een dagje op jouw locatie te werken.

Wordt localdesk partner

Directe boekingen

localdesk partners zijn eenvoudig te vinden en direct te boeken via het localdesk platform.

Je bepaalt zelf de inhoud van je vermelding. Meld zoveel ruimtes aan als je wilt en haal ze met hetzelfde gemak weer weg.

No cure, no pay

localdesk partners betalen alléén een commissie over succesvolle boekingen via het localdesk platform.

Nieuwe leads

Een flexibele schil aan werkplekken is een essentieel onderdeel van hybride werken. Via het localdesk netwerk kunnen werknemers van aangesloten bedrijven een werkplek boeken bij localdesk partners. Nieuwe klanten aantrekken was nog nooit zo makkelijk.

Deze localdesk partners gingen je voor

Veelgestelde vragen

 • Wat voor ruimte kan ik aanbieden?

  Het localdesk netwerk bevat een divers aanbod aan locaties en werkplekken. Ruimtes die in aanmerking komen voor localdesk zijn:

  • Lounges: plekken in een open ruimte met comfortabele fauteuils, banken en zitjes, vaak dichtbij de receptie en (koffie)bar in een horeca-achtige omgeving. Dit zijn doorgaans geen Arbo-werkplekken en kunnen daarom niet als volwaardige werkplek aangeboden worden. Verhuur per ochtend, middag of hele dag, maar soms ook gratis te gebruiken. Prijzen per persoon.
  • Co-working plekken: werkplekken in een open ruimte of gedeeld kantoor. Dit zijn doorgaans Arbo-werkplekken. Verhuur per ochtend, middag of hele dag. Prijzen per persoon.
  • Privé kantoren: afgesloten kantoorruimtes die iemand als geheel huurt. Deze zijn voor 1 of meerdere personen, maar worden altijd als geheel verhuurd. De werkplek zelf is altijd voorzien van een (verstelbaar) bureau en een in hoogte verstelbare stoel. Dit zijn volwaardige Arbo-werkplekken. Verhuur per ochtend, middag of hele dag. Prijzen per ruimte.
  • Vergaderruimtes: ruimtes specifiek ingericht om te overleggen, te spreken, sollicitaties te houden, etc. voor 2 of meer personen. Verhuur per uur, ochtend, middag of hele dag. Prijzen per persoon.

  Deze ruimtes kunnen zich bevinden in bijvoorbeeld kantoorgebouwen, restaurants, cafés, hotels, maar ook op inspirerende en unieke locaties (bijvoorbeeld in de natuur, bij het water of met uitzicht).

 • Aan welke kwaliteitseisen moeten localdesk partners voldoen?

  Wij stellen de volgende kwaliteitseisen aan locaties, werkplekken en faciliteiten:

  • Aanwezigheid van bemande receptie voor ontvangst en vragen
  • Toegang tot een beveiligd WiFi netwerk
  • Gebruik van gedeelde voorzieningen: printen, koffie/thee/water en sanitair
  • Een schone omgeving en COVID-19 proof

  Als jouw locatie niet aan deze eisen voldoet, kunnen wij je helpen om deze stap te maken. Wij werken samen met partners om de benodigde faciliteiten te realiseren.

 • Waarom zou ik een localdesk partner worden?

  Wij voorzien dat de vraag naar flexibele te huren werkplekken explosief gaat stijgen nu steeds meer mensen en organisaties hybride gaan werken en de waarde van de ‘derde werkplek’ ontdekken. Daar kun jij van profiteren door je aan te sluiten bij localdesk.

  Wij streven naar een zo compleet mogelijk overzicht van flexibel te boeken werkplekken en maken deze boekbaar per uur of per dag. Als je localdesk partner wordt, is jouw locatie direct via het platform te boeken. Daarmee trek je op een eenvoudige manier meer klanten naar jouw locatie. We bieden je de volgende voordelen:

  • Gratis vermelding: er zijn géén kosten verbonden om aangesloten te zijn op het localdesk netwerk.
  • Jij bepaalt: je blijft volledig in control van je locatie, prijzen en eventuele extra’s die je wilt aanbieden.
  • No-cure, no pay: je betaalt ons alleen een commissie per boeking.
  • Vergroot je bereik: localdesk maakt het eenvoudig voor mensen om te zoeken naar een werkplek die bij ze past. Via localdesk bereik je meer mensen.
  • Speel in op de ‘hybride werken’-trend: bedrijven zoeken met de opkomst van hybride werken een flexibele schil aan werkplekken. Via localdesk hebben ze dit in één keer geregeld. Werknemers kunnen boeken bij alle aangesloten localdesk partners.
  • Verhoog je omzet: kijk binnen je eigen locatie hoeveel ruimte je volledig flexibel wilt inzetten. Zet leegstand (tijdelijk) in als flexibel te huren ruimte.
  • Voorkom administratie en gedoe: voorkom dat je met tientallen organisaties contracten moet sluiten. Wij organiseren dit voor je. Hierdoor heb jij méér tijd om je werkruimte uit te baten.
  • Word aantrekkelijker als locatie: doordat er meer mensen naar jouw locatie komen, ontstaat er meer diversiteit in gebruikers en reuring. Daardoor ben je aantrekkelijker als locatie.
 • Wie gaat er gebruik maken van mijn werkplekken?

  localdesk staat open voor elke professional. We zien onder andere de volgende ‘use cases’:

  • Mensen die behoefte hebben aan afwisseling, vooral op ’thuiswerkdagen’.
  • Mensen uit de buurt die (structureel) een alternatief zoeken voor de thuiswerkdag(en).
  • Projectteams die op bepaalde dagen gedurende een langere periode gebruik willen maken van een meeting room of specifieke projectruimte.
  • Meetings met collega’s die in de buurt wonen, of ergens halverwege.
  • Mensen onderweg die ergens een paar uur willen werken.
  • Mensen die behoefte hebben aan een specifieke soort werkplek (rustig, in de natuur, met uitzicht, bij het water, etc.).
 • Mag ik mijn werkplekken ook buitenom localdesk aanbieden?

  Natuurlijk! Graag zelfs! Hoe meer toeloop en diverser het publiek, hoe aantrekkelijker jouw locatie wordt.

  localdesk eist géén exclusiviteit en jij kunt gewoon doorgaan met het vermarkten van jouw locatie op jouw manier. localdesk is aanvullend hierop. Over de beschikbaarheid van werkplekken maken we afspraken om boekingsconflicten te voorkomen.

 • Hoe weet ik of ik een boeking heb?

  Zodra er een boeking via localdesk gemaakt wordt, krijg je een e-mail met de boekingsgegevens en/of nemen we telefonisch contact op. Deze boeking kun jij vervolgens accepteren of weigeren. Daarna is de boeking definitief.

  We werken nog aan een directe integratie met je eigen boekingssysteem, zodat vermelding, boekingen en beschikbaarheid altijd up to date is.

 • Hoe gaan jullie om met beschikbaarheid?

  Zodra er een boeking via localdesk gemaakt wordt, krijg je een e-mail met de boekingsgegevens en/of nemen we telefonisch contact op. Deze boeking kun jij vervolgens accepteren of weigeren. Daarna is de boeking definitief.

  In overleg werken we ook met gegarandeerde beschikbaarheid van een bepaald aantal werkplekken, zodat boekingen direct bevestigd kunnen worden.

  We werken nog aan een directe integratie met je eigen boekingssysteem, zodat vermelding, boekingen en beschikbaarheid altijd up to date is.

 • Kunnen gebruikers ook rechtstreeks bij mij boeken?

  Natuurlijk! Elke gebruiker is vrij om te boeken waar zij willen. localdesk legt daarin geen beperkingen op.

  Wel is het zo dat de professionals en werkgevers die gebruik maken van localdesk hebben gekozen voor het landelijk dekkende netwerk en service van localdesk. Werknemers van de bij localdesk aangesloten organisaties mogen gebruik maken van localdesk en boeken daarom via localdesk bij jouw locatie.

 • Ik heb (kantoor)ruimte over, kan ik die ook aanbieden via localdesk?

  Jazeker, dat kan! Belangrijk is dan wel dat je voldoet aan de kwaliteitseisen die wij stellen aan locaties.

 • Wat kost het om als localdesk partner mijn locatie aan te bieden?

  Niks, aanbieden is gratis. Er zijn géén kosten verbonden om aangesloten te zijn op het localdesk netwerk.

  Wij rekenen alléén een commissie als er een boeking tot stand komt. De commissie is een vast percentage over de waarde van de boeking.

 • Wie bepaalt de prijs van een werkplek?

  Jij!

  Wij vinden het belangrijk dat jij als locatie zelf de regels bepaalt voor jouw locatie. Daarom bepaal je zelf voor welke prijs je werkplekken aanbiedt.

  We bespreken dit prijsniveau wel van tevoren, zodat we je kunnen helpen een consistente prijs/kwaliteit verhouding voor grotere organisaties kunnen aanbieden. De prijs mag niet hoger zijn dan op andere platforms.

 • Kan ik ook betaalde extra's als een lunch aanbieden?

  Ja, dat kan zeker. Door het aanbieden van betaalde extra’s word je aantrekkelijker als locatie.

  Betaalde extra’s kunnen tijdens het boeken bijbesteld worden. De kosten hiervan worden bij de boekingswaarde opgeteld en de facturering hiervan verloopt via ons, tegelijk met de facturering van een werkplek/vergaderruimte.

  Wel is het zo dat organisaties zelf bepalen of gebruikers extra’s mogen bijbestellen. Niet elke organisatie staat dit toe. In dat geval kunnen deze extra’s alleen op eigen kosten van de gebruiker en rechtstreeks met jou als locatie geboekt worden. Facturering loopt dan niet via localdesk.

 • Hoe word ik als locatie betaald?

  Elke maand krijg je een overzicht van alle boekingen en eventuele extra’s bij jouw locatie. Met dit overzicht stel jij zelf een factuur op gericht aan localdesk.

  Daarnaast ontvang jij van ons een factuur waarin wij de commissie over de boekingen afrekenen. Wij verrekenen deze facturen met elkaar en betalen het restant uit.

 • Hoe wordt mijn locatie gepromoot op het platform?

  Als localdesk partner kun je je eigen vermelding op ons platform maken met foto’s, tekst, voorzieningen en extra’s.

  Daarnaast lichten we periodiek locaties uit door middel van foto’s en/of interviews waarin we een gesprek voeren over hybride werken, de toekomst van het kantoor, de waarde die locaties hierin leveren, etc. Dit verspreiden we via onze social media kanalen en website.

 • Hoe word ik localdesk partner?

  Meld je aan via de knop ‘Wordt localdesk partner’. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op. Of stuur direct een e-mail naar hallo@localdesk.eu of bel ons op 085 004 1450.

 • Vragen of meer info?

  We helpen je graag! Als je je gegevens achterlaat, nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op.

  Hulp nodig? Bezoek de support site.

  Wil je zelf ruimte aanbieden?

  085 004 1450
  hallo@localdesk.eu

  Neem contact met mij op
   Door op 'Neem contact met mij op' te klikken, geef je toestemming om je persoonsgegevens te verwerken volgens onze privacyverklaring.


   Bij het bezoeken van deze site stem je in met het gebruik van cookies. Meer informatie

   localdesk gebruikt functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. localdesk gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we analytische cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we onze dienstverlening kunnen optimaliseren. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting de website veiliginternetten.nl.

   Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn analytische cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we onze dienstverlening kunnen optimaliseren.

   Lees voor meer informatie onze volledige privacyverklaring.

   Sluit deze melding